Bozkırlılar Derneği

ANASAYFA İÇERİK ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Site İçi Arama


Gelişmiş Arama

Yazar Başvuru


Ofissan




SPONSOR REKLAM

TSK'da Robot Nöbetci Dönemi Başlıyor.

TSK'da Robot Nöbetci Dönemi Başlıyor.

Tarih 15 Mart 2010, 15:14 Editör Ahmet Uçar

TSK'da robot dönemi başlıyor

TSK da robot aaskerler

Kışlalarda nöbetçilerin daha emniyetli bir noktadan çevreyi gözetlemesine ve saldırılara karşılık vermesine olanak sağlayan uzaktan komutalı gözetleme ve atış platformu nöbetçi, silahlı kuvvetlerde göreve hazır.

Uzaktan kumandalı robot nöbetçi, savunma sanayinde gerçekleştirdiği önemli projelerle dikkat çeken bir şirket tarafından iki yıllık bir teknoloji geliştirme projesi kapsamında, tamamen milli ve özgün tasarım yetenekleri ile geliştirildi.

İSABET ORANI YÜZDE 100

Firmanın Murahhas Üyesi Hayri Esen, terörle mücadele kapsamında kullanılması öngörüsüyle geliştirdikleri nöbetçinin atış testlerini başarıyla tamamladığını bildirdi. Testlerde tüm hedefleri yüzde 100 isabet oranı ile vuran nöbetçi, teröristler tarafından açılan baskın ateşlerinde Mehmetçiklerin zarar görmesini önleyecek. Gözetlediği bölgedeki tüm hareketli nesneleri, hiç kaçırmadan tespit eden ve namluları ile takip eden nöbetçi sistemi üzerinde termal kamera, elektro-optik kamera sensörleri ve lazerli mesafe ölçme cihazı bulunuyor.

KONYA, BOZKIR, BOZKIRLILAR DERNEĞİ, http://www.bozkirder.com İSTANBUL

BOZKIRLILAR DERNEĞİ

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haberler

İSTANBULDA ULAŞIM YÜZDE 50 İNDİRİMLİ OLACAK.?

İSTANBULDA ULAŞIM YÜZDE 50 İNDİRİMLİ OLACAK.? İstanbulda ulaşım yüzde 50 indirimli ancak yalnız bayramda.

Hüsnü Tunadan Ergenekon Kİtabı?

Hüsnü Tunadan Ergenekon Kİtabı? Hüsnü tunadan ergenekon kitabı
Harmanpınar'da Bayram Sabahı07 Eylül 2010

Dernekten Haberler

Bozkırlılar Derneği Resi Web Sitesi. Düzenleyen Serdar GÖK
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi