Bozkırlılar Derneği

Derneğimiz Protokol Ziyaretlerinde Bulundu

Derneğimiz Protokol Ziyaretlerinde Bulundu

 

Kısa bir süre önce olağan genel kurulu sonucu Av.Mustafa Göksu başkanlığından oluşan yeni yönetimimiz 07.11.2012 Çarşamba günü bir dizi ziyaretlerde bulundu.Dernek Yönetimi ilk önce Zeytinburnu belediye başkanı Murat AYDIN beyi makamında ziyaret etti.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette belediye başkanı Murat AYDIN bozkırlıların birlik ve beraberliğinin dikkat çekici olduğunu vurgulayarak yeni yönetime başarılar diledi.Dernek başkanı Av.Mustafa GÖKSU yeni oluşan dernek yönetimi hakkında bilgi verdi.Belediye başkanı Murat AYDIN beye Yöresel günlerle kendilerini yalnız bırakmadığı için  teşekkür ederek yöresel günlerin daha da güzelleşerek devam etmesi dileğinde bulundu.

Dernek yönetimi daha sonra Zeytinburnu kaymakamı Mustafa DÜNDAR ‘ ı ziyaret etti.Kaymakam beye dernek yönetimi hakkında bilgi veren Başkan GÖKSU yöresel günlerde bozkırlılar gecesine katılan kaymakam beye teşekkür etti.Kaymakam Mustafa DÜNDAR bozkır hakkında bilgiler alarak birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulundu.Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

  
Daha sonra dernek yönetimi Bayrampaşa kaymakamı Hasan GÖZEN beyi ziyaret etti.1999-2004 yılları arasında Bozkır’da da görev almış olması sebebiyle de Kaymakam Hasan Gözen misafirleriyle hoş vakit geçirdi. Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyesi Lokman Ciğerci ve Kaymakam Hasan Gözen daha önce görev aldığı Bozkır’da eski günlerden konuşarak o günleri yad ettiler Dernek Başkanı Mustafa Göksu ve beraberindekiler hem Bozkır’ın eskiden bugüne durumu hem de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Başkan Göksu ayrıca, yapacakları etkinliklerde kaymakam Bey’i de aralarından görmekten her zaman memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
 
 
Kaymakam Gözen’de kendisine yapılan ziyaret sebebiyle memnuniyetini ifade etti. Bozkırlı’nın  Türkiye’nin her tarafında var olduğunu, ilçedeki tarihi dokuların bulunmasının Bozkırlı için bir avantaj teşkil ettiğini ve birlik beraberlik ortamında daha iyi işler başarılabileceğini ifade eden kaymakam Gözen, derneklerinde kuruluş amaçlarının temelinde bunların yer aldığını belirtti. Çok samimi ortamda da geçen ziyaret hatıra fotoğrafıyla son buldu.
 
Dernek yönetimi son olarak Bayrampaşa gündem gazetesi imtiyaz sahibi tepelice köyü dernek başkanı Mehmet CEYLAN ‘ı ziyaret etti.Bozkır için neler yapılabilir konusunda güzel sohbetler edildi.Gün hatıra fotoğrafı ile son buldu.
 

 

10 Kasım 2012
2070 kez okundu.